Předchozí produkt Weber GBS - Pánev Wok Následující produkt Woll Diamond Lite Nepřilnavý wok

Informace o produktu

Udržujte vaše Miyabi nože ostré díky brusnému kamenu #400. Tvrdost materiálu Honbazuke, ze kterého jsou vyrobené nože Miyabi vyžadují při broušení speciální péči, kdy je potřeba využít více brusných kamenů o různé hrubosti, tak aby ostrost nožů zůstala zachována. Tento brousek je velice univerzální a díky speciálnímu materiálu, ze kterého je vyrobený můžete nabrousit téměř každý typ nože (kromě keramických nožů).

Brusný kámen je vyrobený ze syntetické keramiky, která přináší ty nejlepší výsledky. Během pár minut dokážete skvěle nabrousit vaše nože. Silné zrno označené jako #400 je ideální, pokud potřebujete srovnat na ostří nedokonalosti nebo dokonce škrábance.

Díky kompaktním rozměrům 21 x 7 x 2,5 cm můžete brusný kámen umístit do zásuvky nebo skříňky a ušetřit si tak místo na drahocenné pracovní ploše. Tento kámen se velice pomalu opotřebovává, ale přináší rychlé, základní ostření vašeho nože.

  • Zrno #400
  • Pomalé opotřebení
  • Rychlé základní ostření
  • Využití pro všechny typy nožů, kromě keramických

Příslušenství produkty Miyabi brusný kámen #400

Zwilling
6 245,-

skladem na pobočce

Zwilling
3 105,-

skladem na pobočce

Podobné produkty Miyabi brusný kámen #400

Novinka
AnySharp Pro brousek na nože
AnySharp
od 699,-

skladem

Akce -32%
Zwilling brousek Twinsharp DUO
Zwilling
1 325,-
899,-

skladem

Doporučujeme
Zwilling PS brusný kámen - Twin stone Pro
Zwilling
2 169,-

není skladem

Články o produktu

Jak správně pečovat o kvalitní nože

Jak správně pečovat o kvalitní nože

Pokud si koupíte nože ze speciální německé oceli s dlouhotrvající ostrostí, rádi bychom, aby vám vydrželi celý život. Pár rad a tipů, které vám dlouhověkost nožů Zwilling zaručí

Vybroušený průvodce ostřením nožů

Vybroušený průvodce ostřením nožů

Každá záliba má své rituály. Stejně jako si dýmkaři libují v čištění svých ručně vyřezávaných pokladů, měla by se pravidelná péče o kuchyňský nůž a obnovení jeho jakosti stát...