Retailový oscar míří do Potten & Pannen - Staněk

25. dubna 2022
Retailový oscar míří do Potten & Pannen - Staněk
Potvrzeno. Potten & Pannen - Staněk má nejlepší prodejnu domácích potřeb na světě.
Retailový oscar míří do Potten & Pannen - Staněk

English version of the article

Je to oficiální. Po úspěchu na regionální úrovni jsme zvítězili i ve světovém kole prestižní soutěže Global Innovation Awards, která oceňuje retailové prodejny. V kategorii domácích potřeb získala naše prodejna Potten & Pannen - Staněk KitchenAid Concept Store & Gourmet Academy pomyslného „retailového Oscara“ a stala se nejlepší světovou prodejnou.

Co stojí za naším úspěchem? „Jádro naší filozofie je jednoduché.“ říká Pavel Staněk, spoluzakladatel Potten & Pannen - Staněk . „Naše společnost je především o vytváření harmonie mezi kvalitou, designem a excelentními službami. Od otevření našich dveří v roce 1992, stojíme u našich zákazníků a přibližujeme kvalitu vaření, stolování a všeho co je spojenou s kuchyní k umění.”

I nyní, po 25 letech, máme cíle stejné a stále hledáme cesty, jak inovovat a neustále se zlepšovat.

Inovace jako cesta k úspěchu

Jednou z takových inovací je například propojení prodejního místa, kde můžete vybírat mezi těmi nejlepšími designovými značkami kuchyňských potřeb, s prostorem, kde můžete svou vášeň ke gastronomii naplno probudit. Škola vaření Gourmet Academy se stala nedílnou součástí prodejny ve Vodičkově ulici a věříme, že i to byl jeden z klíčových faktorů na naší cestě za prestižním oceněním GIA.

Ostatně, v Praze nenajdete žádné jiné místo, kde můžete přímo v prostorách prodejny navštívit kurzy vaření vedené těmi nejlepšími lektory jako je Zdeněk Pohlreich, Marek Raditsch či Filip Sajler. Navíc v luxusní kuchyni vybavené pouze prvotřídními spotřebiči KitchenAid.

/data/GIA2017/Interior%208_24x16.jpg?0.17374415555521594

/data/GIA2017/Interior_18x12.jpg?0.7852680380059518

Potten & Pannen – Staněk, více než obchody

Nevnímáme naše obchody totiž pouze jako místa, kde můžete vybírat mezi množstvím krásných a kvalitních produktů. Chceme vám prostřednictvím našich prodejen předat i kus vášně pro gastronomii, povýšit vaření, stolování a vše, co se děje (nejen) okolo kuchyně na výsostné umění

/data/napsali-o-nas/GIA_award2.jpg?0.20321567302896426

Jak říká Pavel Staněk: „Chcete-li uspět v maloobchodě, musíte si uvědomit, že tradiční prodejny již nejsou dostačující. Musíte se přizpůsobit a s cílem přilákat nové generace zákazníků, musíte poskytnout nejen skvělé služby, ale i nové technologie a nápady. Zároveň byste nikdy neměli zapomínat, že osobní kontakt mezi vámi a zákazníkem bude zásadně formovat váš úspěch.“

Ocenění odborné poroty International Housewares Association v Chicagu pro nás moc znamená a je ukázkou, že jsme na dobré cestě toto naše motto naplnit. Děkujeme všem zákazníkům, fanouškům a v neposlední řadě zaměstnancům, že spolu s námi tvoří náš sen. Bez vás by to nikdy nebylo možné. 

/data/GIA2017/LPCH%20kids%201_18.jpg?0.938332287008925

Video: Gourmet Academy - prémiová škola vaření


Ocenění GIA global innovation awards - retail excellence 2017  Potten & Pannen - Staněk

Související a doporučené produkty